GOEDE DOEL

PRINSES IRENE I

SKV DE NARRE KNOLLEN

Stichting
Happy Kids – Happy People

Een Stichting voor het creëren van een ontmoetingsplek met een breed scala aan multifunctionele doeleinden voor; volwassenen, kinderen,  ouders, ouderen, nieuwkomers, alleenstaande, re-integratie en waarbij verbinding wordt gezocht tussen de verschillende doelgroepen.

Onze stichting heeft geen winstoogmerk en organiseert verschillende activiteiten voor verschillende doelgroepen. Daarnaast zijn we een stichting voor een maatschappelijke stage en geven we een fijne plek aan vrijwilligers.

Wat zoeken wij? Wij willen ons prachtige werk in Soest, Baarn of omgeving heel graag voortzetten. U hoeft het wiel niet meer uit te vinden. Wij hebben het complete pakket. En wij hebben laten zien dat wij echt het verschil maken. Zowel in de wijk, de verbinding zoeken tussen verschillende bewoners met lokale activiteiten, als op een vaste locatie. Je hoeft onze naam maar te noemen in de omgeving en mensen kennen het. Wij zoeken een (deel)pand van minimaal 200m2 met watervoorziening en een toilet. Ruimte om alles in te kunnen richten en om onze materialen op te slaan. Minimaal 1 dag per week open kunnen. Het pand kan een lege school zijn, een oud kantoor pand, een winkelpand die leeg staat etc.