Prins Berend I

Prins Berend I

Carnaval 1992

Prins Berend I.

Dit jaar zwaaide Prins Berend I als inval Prins de scepter over Knollendam en voor de functie van Adjudant had Prins Berend I Henk Landaal, oud Prins van de inmiddels opgeheven Knollentrappers van SEC, uitgenodigd die hij diezelfde dag installeerde.

Carnaval 1997

Op 9 november 1996 was het dan weer zover op 11 november zal de vereniging 22 jaar bestaan en dus zal de Jubileumprins der Narre Knollen om 11 over 11 bekendgemaakt worden. Na een aantal jaren diverse functies binnen de vereniging te hebben vervuld, o.a. Raadslid, bestuurslid en Invalprins, was het niet meer dan logisch dat Berend Sieben ooit Prins van de Narre Knollen zou worden. Nadat Prins Berend I door Burgemeester Hans de Widt was geïnstalleerd, heeft hij aansluitend Prinses Ria Sieben  en Adjudant Frans Elshout geïnstalleerd.

Carnaval 1999

Nadat Prins Berend I formeel was ontmanteld en met een heuse hengel uit vissen was gestuurd verzocht de voorzitter van de Prinsencommissie om 11 over 11 aan Burgemeester Hans de Widt om hem weer terug te roepen en te installeren als Prins der Narre Knollen1997-1998. Prins Berend I laat zich ook dit seizoen terzijde staan door Prinses Ria en Adjudant Frans.