Prins Frans

Prins Frans

Carnaval 2000

Onder toeziend oog van diverse Carnavalsverenigingen, gezelschappen en overige aanwezigen kwam uiteindelijk Frans Elshout in gezelschap van Nico van den Berg en  ‘Vorst’ Chris Kenter uit het verrassingspakket. De logische gedachte bij iedereen was dan ook dat Chris Kenter ook dit seizoen Prins der Narre Knollen zou worden, maar niets was minder waar. Op de vragen van Burgemeester Hans de Widt werd dan ook door Chris ontkennend geantwoord waarna het duidelijk werd dat Frans Elshout de nieuwe Prins der Narre Knollen werd en Chris en Nico zijn adjudanten.

Carnaval 2012

Knollendam stond weer op zijn kop onder leiding van Prins Frans I, de 37e hoogheid van de Narre Knollen. Prins Frans I werd dit seizoen bijgestaan door de hofdame Loes (zijn echtgenote) en Adjudant Daniel. Het motto van Prins Frans I was “een vriendschappelijk carnaval” dit zal weer garant staan voor een daverend carnaval in Soest. Prins Frans I had dat jaar de Stichting de Opkikker als goed doel.

Carnaval 2013

Ook dit jaar stond Knollendam weer op zijn kop onder leiding van Prins Frans I, de 38e hoogheid van de Narre Knollen. Prins Frans I werd dit seizoen bijgestaan door Adjudant Sjaak. Het motto van Prins Frans I was “weer een vriendschappelijk carnaval”, in navolging van het seizoen hiervoor. Prins Frans I had dit jaar wederom als goed doel stichting de Opkikker.