Prins Teun I

Prins Teun I

Carnaval 1977

De voorzitter nodigde de beide Adjudanten Piet Beijer en Bert Verweij, uit naar voren te komen en overhandigde hen de onderscheiding die zij tijdens het Karnaval zullen dragen. Daarna verzocht Adjudant Verweij de leden van de Raad van Elf de nieuwe Prins der Narre Knollen te assisteren bij zijn verschijnen.
Dit bleek een hele klus te zijn want de Prins kwam – totaal onherkenbaar – op in twee op elkaar geplaatste biertonnen, reden waardoor het vermoeden al een bepaalde richting uitging.
Toen het de Raad van Elf eindelijk gelukt was om de twee biertonnen te scheiden stond daar in volle glorie Prins Teun I Toon Van Der Linden.

Carnaval 1978

Na zijn eerste jaar als Prins der Narre Knollen had deze Prins de smaak goed te pakken en zo werd hij op 12 november 1977 – eigenlijk 1 dag te laat, maar wie maalde daarom – tijdens het Prinsenbal wederom
door Voorzitter Frans Bosman als Prins Teun I aan Karnavalvierend Soest voorgesteld tezamen met zijn Adjudanten Piet Beijer en Bert Verweij. Het is gebruikelijk dat de Prins op een bijzonder wijze kenbaar gemaakt wordt en daarom werd Prins Teun I zittend op een biervat door de Raadsleden naar binnen gedragen.